Facebook Beta

Facebook Beta voor Windows Phone

Probeer als eerste de Facebook app voor Windows Phone

Facebook Beta is een vroege versie van Microsofts nieuwe Facebook app voor Windows Phone. De app is gratis en kan tegelijkertijd gebruikt worden met de bestaande Facebook voor Windows Phone app.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooi ontwerp
  • Laadt snel
  • Live updates

TEGEN

  • Chat beperkt
  • Notificaties werken soms niet

Uitmuntend
8

Facebook Beta is een vroege versie van Microsofts nieuwe Facebook app voor Windows Phone. De app is gratis en kan tegelijkertijd gebruikt worden met de bestaande Facebook voor Windows Phone app.

Wat kun je doen met Facebook Beta?

Hoewel het nog geen definitieve uitgave is, zit Facebook Beta al vol met opties om te posten, chatten en te zien wat je vrienden posten op Facebook.

Net als bij de originele Facebook client voor Windows Phone, post je status updates, beheer je berichten, check je je nieuws feed, upload je foto's, bekijk je events en meldingen en nog veel meer.

Facebook Beta onderscheidt zich van de officiële app door een aantal extra functies. Zo pas je je lock screen aan met foto's uit je Facebook albums, krijg je notificaties van alle Facebook-activiteiten - zelfs als de app uit staat (hoewel dit niet altijd werkte bij onze tests) en zie je live tile updates.

Andere fijne functies die niet in de standaard Facebook client zitten zijn de mogelijkheid om pagina's en groepen aan je startscherm toe te voegen en (eindelijk!) het delen van verhalen van vrienden.

De chat- en berichtenfunctie van Facebook Beta is echter niet zo geavanceerd als bij de iOS en Android versies. Foto's toevoegen aan berichten? Vergeet het maar. Foto's die andere mensen toevoegen blijven ook onzichtbaar.

Hoe werkt Facebook Beta?

Facebook Beta is net iets makkelijker te gebruiken dan de bestaande Facebook App voor Windows Phone. De interface lijkt veel meer op die van de iOS en Android versies, dus ken je die al, dan gebruik je Facebook Beta zonder problemen.

Menu's en het chatvenster zitten elk aan één kant van het scherm, dus je hoeft niet voortdurend door alle opties en contacten heen te swipen.

Hoe ziet het eruit?

Facebook Beta ziet er stukken moderner en stijlvoller uit dan de standaard versie. Het uiterlijk lijkt veel op de andere mobiele versies van de Facebook app, maar behoudt het "platte" gevoel van de Windows Phone UI en is daardoor prettig om naar te kijken.

De app laadt veel sneller dan de vorige versie, waardoor je niet voortdurend tegen het laadscherm aankijkt als je Facebook Beta opnieuw opstart. Uiteraard bevindt Facebook Beta zich nog steeds in de ontwikkelfase, dus kijk niet raar op als de app zich af en toe niet gedraagt (notificaties werken niet altijd, net als de live tile updates).

Onze mening

Al met al is Facebook Beta een verbetering op Microsofts vorige Facebook app voor de Windows Phone. Het design ziet er beter uit en de nieuwe functies zijn echt handig.

Nu nog even de foutjes eruit halen, en dan kan dit zomaar de beste mobiele Facebook app worden.

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor windows-phone-7

Facebook Beta

Download

Facebook Beta

Beoordelingen about Facebook Beta

Promotie×